Karamir - 32e Bestuur der Ikkes

Groen, luidruchtig en op haar best met haar vriendinnen in de buurt. Karamir is de Arabische benaming voor een typisch Amsterdams vogeltje: de groene halsbandparkiet. De halsbandparkiet heeft vier ondersoorten, wat symbool staat voor de vier functies van ons bestuur. Ze vliegen door de Amsterdamse parken, waar ze met hun harde gekakel voor de nodige overlast zorgen. Bovendien zijn het hele sociale vogeltjes, die erg verdrietig en zelfs ziek worden zonder elkaar.

In ons bestuursjaar hebben we acht nieuwe kuikens onder onze groene vleugels genomen. Dit heeft de teller van ons dispuut op 35 actieve leden gezet, waar wij heel trots op zijn. Deze kuikens zijn een goede toevoeging geweest voor ons chaotische maar mooie en gezellige dispuut. We zijn benieuwd welke toevoegingen er dit jaar op ons te wachten staan. 

Ons jaar zit vol met lachen, klieren, katers, quotes, hele gezellige vergaderingen, glitters, discoballen, dansen, zingen, feesten, craziness en al met al dus hele mooie herinneringen. 

Dit jaar nemen wij Ikkes onder onze groene vleugels. De halsbandparkiet is monogaam en dat spreekt natuurlijk voor zich: Ikkesiaan ben je voor het leven! 

IKKES HOOGH!!

 

We zien jullie snel tegemoet op Pylades!

Tieten bier helikopter,

Sammari, Chardannay, Rosé, Josevino

  • Heet je echt zo?

Sam Hendriks – Praeses

Dahnee Gruner – Ab Actis

Roos Piersma – Quaestor

Josephine Uittenbogaard – Assessor